Mám z tebe strach

Mám z tebe strach

Anotace: Tak neodcházej.

Bojím se tě jako lesa
jako ze tmy
i z tebe mám strach
jak když jdu po skle bosa
tak moc já se bojím,
že se rozplyneš.
Že stanu se bláznem
až budu chytat vzduch,
ve který se proměníš.
Jednou to přijde
a i když to bude má vina
já budu ta smutná.
Koupím litry vodky a vína
a budu je pít.
Vypiju je do dna
a ode dna po okraj
budu ztracená, celá.
Tak ještě chvíli tu buď,
nech mě se tě naučit,
znát tě nazpaměť.
Až budu opilá
budu předstírat
že jsi nezmizel.
Autor nedám si. díky, 08.07.2011
Přečteno 278x
Tipy 4
Poslední tipující: tato22, whiolet, EM EM
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

no připomíná mi to sebe :D

10.08.2011 22:23:00 | whiolet

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí