PRAŽSKEJ DAV

PRAŽSKEJ DAV

Anotace: Pohled pražáka na pražáky.

Pražský dav kráčí ulicí
a nic po tobě nechce.
Prochází okolo postavy civící
ten dav to nesere a nic ti necpe.

Ten dav si kráčí a nic mu nevadí
jen projde okolo aby tě zazdil.
Nečekej reakci bestie vraždící
jestli jsi omylem do davu vrazil.

Ten dav si kráčí a nic ti nebere
názory, šrajtlofi - maj přece svojí.
tak proč ti vadí že choděj ulicí?
Koho v něm čekáš? čeho se bojíš??
Autor ZENITZERO666, 08.07.2011
Přečteno 229x
Tipy 9
Poslední tipující: Jajas, Ružka, Linzerka, Květka Š., ECHO PARAZIT
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí