láska až do hrobu

láska až do hrobu

Anotace: mno....

Sbírka: moje básně

byli dva
ona a on
když byli spolu
tluklo jim srdce jako zvon
krev stéká po závoji
do které vpila se její slzička
klečí ted v koutě a pláče
ta dívčina maličká
rty jako růžička
tvář jako nevinné poupátko
a kůže hebká jako dětátko

všude ted krouží podivné stíny
dívčina nese pocity viny
v rukou má lesklý ostrý nůž
všude kolem krev
a na podlaze leží mrtvý muž
je to snad on ?
koho tak milovala ?
je to snad on ?
komu své srdce dala ?

láska,láska je věc
kerá ji k šílenství dovedla
milovala,své srdce dala
ale o víc se nestarala
on přestal ji milovat
a tak zaplatil svým životem
avšak už navždy
bude dívka vrahem
Autor čipsy, 09.07.2011
Přečteno 363x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí