Zpěvohlas

Zpěvohlas

Anotace: ...

Nic než láska, nic než světlo,
co v nás znovu nevykvetlo.
Alej trnů v sobě skrývá,
slova jež se v kůži vrývá.
Křídla hmyzu šustí zvuky,
dotýkat se chci tvé ruky.
Město vzdechů klidně spalo,
pak si náhle předsevzalo.
Budu křičet, začnu toužit,
svým citům teď budu sloužit.
Autor Fenn, 09.07.2011
Přečteno 246x
Tipy 5
Poslední tipující: ARNOKULT, jenommarie, tato22, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí