Nelituji

Nelituji

Anotace: Velká inspirace od Edith Piaf

Sbírka: Is my life

Až moc unavená…
úsměv pohasíná,
a přesto…
nelituji ničeho.

Přesto zlé k dobrému
Nelituju,
Všechna bolest a potěšení
v úspěch se změní.

Nebude to lehké, já vím,
Ale stačí, když sním.
Předem to nevzdávám
Jen vám teď šátkem zamávám.

A až budu sama,
tak na kus papíru
perem vryju,
co jsem chtěla,
o čem jsem celé ty roky snila…

Až moc unavená,
stařecká osoba.
Úsměv pohasíná
Stála mi za to… svoboda.
Autor LadySymphonia, 09.07.2011
Přečteno 315x
Tipy 1
Poslední tipující: Lea*
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Naprosto super!!!

27.07.2011 21:02:00 | Lea*

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí