Hledání.

Hledání.

Anotace: Hledáme si nové hnízdečko lásky. Náš vztah se díky tomu upevňuje stále více a více......je nám krásně.

Opět je tu fáze hledání,
máme k tomu nadání.
Každý den, co to jde
u písidla sedíme.

Hledáme domeček
pro srdce přístřešek,
v paneláku to ono není,
chceme mít idilické snění.

Neslyšet, co sousedi si povídají,
nebo co dobrého si k jídlu vaří,
mít pro sebe své koutky tiché,
neslyšet řeči liché.

Ty garáž chceš a dílnu k tomu,
já zas zahradu plnou stromů.
Pro děti mít domek ve větvích,
oporu v kamarádech zvířecích.

Jezdíme se spolu dívat
na nabídky v okrese.
Někdy je to vážně hrůza
a někdy se srdce zasměje.

Hledáme a prohlížíme,
sčítáme a odčítáme.
Vedem nekonečné diskuze,
co bude a nebude.

Jednou to snad dopadne
a domeček vysněný
na nás vykoukne
a mi řeknem. „ Ten bereme“.
Autor Tamara, 10.07.2011
Přečteno 369x
Tipy 20
Poslední tipující: hašlerka, Kubino 2, labuť, H.I.L., danav, CULIKATÁ, EM EM, divoska_jaja, casla, Květka Š., ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Přeji Vám brzké najití,Vašeho domečku lásky.

10.07.2011 22:07:00 | EM EM

Přeji Vám brzké najití,Vašeho domečku lásky.

10.07.2011 22:07:00 | EM EM

(:-)
hledá se těžko
lásky hnízdečko,
ale najde se
neboj...

10.07.2011 10:37:00 | Květka Š.

...
ať domeček,
co si přejete,
brzy najdete :-)

10.07.2011 09:03:00 | Bambulka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí