Bráška

Bráška

Anotace: Naše sourozenecké pouto je silné. Bráška měl nedávno narozeniny a ještě jsme se nesešli, neb nás dělí spousta kilometrů a není jednoduché zkloubit naše pracovní závazky.........

Bratříčku můj milý,
zastav se na chvíli,
zpomal tempo pracovní,
vždyť život je tak rajcovní.

Vydechni si a jen se směj,
dny volna si užívej,
starosti hoď za hlavu,
nevstávej hned po ránu.

Jednou na Olympu zazáříš,
někdy se z něj kutálíš.
Hrdě zvedneš hlavu a jdeš dál,
já vím, že vždycky na to máš.

Vážím si Tě, však to víš,
ty mi vždycky rozumíš.
Pomůžeš mi, poradíš,
chmury z čela zaháníš.

Názory naše se někdy kříží,
jindy setkání nápady hýří.
Jeden pro druhého tu jsme,
pro rodinu žijeme.

Chvíle s Tebou jsou vzácností,
špitáme si tajnosti.
S dětmi děláme blbosti,
plníme jim radosti.

Bráško, brzy naviděnou,
mám Tě ráda svou duší celou..............
Autor Tamara, 10.07.2011
Přečteno 370x
Tipy 23
Poslední tipující: hatlapatla, Maryje..., šuměnka, H.I.L., CULIKATÁ, EM EM, hašlerka, divoska_jaja, casla, Květka Š., ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

tak tohle pouto chraň
a hýčkej nadevše...:)

12.07.2011 06:15:00 | šuměnka

Moc pěkné,je vidět,že máte s bráškou pěkný vztah.

10.07.2011 22:04:00 | EM EM

Tami,pěkné...

10.07.2011 10:40:00 | Květka Š.

Tami,pěkné...

10.07.2011 10:40:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí