Velký poem zmateného básníka!

Velký poem zmateného básníka!

Anotace: poem je jen pojem

Jak dlouho trvá napsat dílo o šedesáti stránkách?

Sakra, hoří!
Planý poplach,
to ses lek,
víc, než bys řek.

Jak hodně přídavných jmen je akorát?

Zamyslím se....
Co prosím?
slyším hlasy
mezi vlasy.
prosím věru
o důvěru.

Jak začínají slavné romány?

Nemám na to!
Omlouvám se
chtěla bych napsat velký poem
nemám o čem,
proto Sbohem.
Autor klajusenka, 10.07.2011
Přečteno 293x
Tipy 4
Poslední tipující: PIPSQUEAK, E.T.Jane, whiolet
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

raději se loučit na chvíli, než na delší dobu..

10.07.2011 14:45:00 | whiolet

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí