Automatická

Automatická

Kde bereš to přesvědčení,
že víc než vidíš, tady není?
To je vážně překvapení,
když neznámé zuby cení.
Jen pojď blíž..i Ty dostaneš své vysvědčení,
to je pevná hranice- ať už vyšší nebo nižší-
to se zkrátka cenní.
A to je k zamyšlení.
Dostal jsi své postavení,
stereotyp každodenní,
vše kolem se stále mění,
vše..až na tvé pomatení.
Autor caecus servator, 10.07.2011
Přečteno 236x
Tipy 2
Poslední tipující: Sanmaro
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

I to stále stejný zakončování verše automatizuje, skvělý!

13.07.2011 22:05:00 | Sanmaro

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí