UMĚT ŽÍT

UMĚT ŽÍT

Anotace: "Žiju a proto jsem!"

Sbírka: ŽÁRLIVOST

UMĚT ŽÍT
Už je to mnoho drahných let
kdy přišel jsem na tento svět
a poznal jsem i když ne hned
že žít zde, nebude žádný med
Ku prospěchu všech, to je umění!
Mudrovaní o tom, pranic nezmění
Autor RU 82, 11.07.2011
Přečteno 273x
Tipy 5
Poslední tipující: CULIKATÁ, Judita, Květka Š.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí