Dokolečka do kola

Dokolečka do kola

Anotace: asi někdo z legrace...

Na kruháči v kruhové zatáčce
já dostala smyk na sračce.
Žádná celá 0 promile
teda lidi to Vám je nemilé!
Omlouvám se za ta slova
jenže já tam musím znova
při zpátečním obratu
není jinde obchvatu.

Asi někdo z legrace
hodil značku na place.
Musely být snad dvě tlupy
bylo toho na tři kupy.
Pro pána jána SLAVNÝ SOUDE
v tomto státě všechno projde
projde řití
projde stranou
zadními vrátky
hlavní branou.
Á...budem zpívat!Pozdravuj pocestný
svět je malej dokonalej
dokonale připo....!!!
Autor Tanzania, 11.07.2011
Přečteno 344x
Tipy 20
Poslední tipující: V.N.Losinský, tato22, Emmelia, Chancer, James Libustka, jedam, Kars, labuť, Mbonita, Zasr. romantik, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Z toho plyne poučení, na kruháči kálet vhodné není,
nebo taky počítat s tím a ubrat na pedálu plyn. :-)

11.07.2011 21:34:00 | Kars

Tak to bylo na blátu či na sračce
žes zůstala v pangejtu neb na značce?
Nadáváš na celou tlupu
však poznáš ho po tvrdým chlupu
toho co to udělal
a co bude dál?
U soudu trest dostane
náš (+) ješita (+) to zamázne!

(+ to má být symbol pokřižování před Jeho Velikostí)

ST!

11.07.2011 13:57:00 | Zasr. romantik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí