BLESK Z ČISTÉHO NEBE

BLESK Z ČISTÉHO NEBE

Anotace: ....

Strnutí šíje
a mráz sešlape páteř
jako papírové schody
mé srdce po nocích vyje
lásko!...je to svatokrádež
a tak moc to bolí

tlukot…tě vidět
hukot…tě nemít
tlukot…tě nenávidět
hukot…tě nechtít

slzy jako horké olovo
zasyčí do dlaní
když čtu vněm konec
i poslední číslo klaunovo
blázen,šašek bez uznání
nezaslouží si do srdce bodec

i když už se mu nesmějí
ale ani netleskají
tak proč,čas krásno rozmělní
a dva už spolem se nesetkají

už nezkříží si cestu
a na semaforu života
jeden má červenou
a ten druhý zelenou
má duše už není z azbestu
a tak vzplane jako pustota
když udeří blesk a podlomí v kolenou
lásku vysněnou.
Autor ZILA78, 11.07.2011
Přečteno 270x
Tipy 30
Poslední tipující: hatlapatla, ilona, Niky88, Kubino 2, Kapka, Kars, labuť, Tamara, Maryje..., Květka Š., ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nádhera. ST***

11.07.2011 22:25:00 | Tamara

...když udeří blesk a podlomí v kolenou
lásku vysněnou.
....ach....ST.

11.07.2011 22:08:00 | Maryje...

je tu tolik krásných asociací a pravd - poklona pane!

11.07.2011 21:07:00 | šuměnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí