Hra s figurkou

Hra s figurkou

Anotace: ...

Nenávidím psát básně,
cítím se přitom tak hnusně,
v těle mi to všechno vře,
připadám si jako v nějaké hře.
Jsem bezmocným panáčkem,
svého protihráče,
chycený lidském háčkem,
nenávidím ho, -ráče.
Tuhle hru, co hraje jen on,
začneš tím, že vhodíš žeton.
Žeton, to jsou sladká slova,
propustky do dalšího kola.

Pro něj jsi jen výhrou pouhou,...
Pro sebe však, zklamanou courou.
Autor Wildcat, 11.07.2011
Přečteno 269x
Tipy 2
Poslední tipující: Niky88
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí