Major

Major

Anotace: ...

Když svět je pohlcen tmou,
kdy světlo prochází mnou,
tvářím se sklesle a zmateně
protože nevím, co stane se.

Již mizí ten pocit tak blízký,
každý z nás v životě sklízí,
hledá a nachází,
vše, co ho životem provází.

Jdeš, vidíš, cítíš
a stále bdíš.
Máš ten chtíč
jsi si blíž
jenom tak sníš
padáš níž
a nakonec ztrácíš rovnováhu.
Autor lullaby, 12.07.2011
Přečteno 309x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí