Vrátka

Vrátka

Anotace: Věnováno Leedram...jenom pro Tebe, Lee :o)

Vím, že máš někdy strach,
netřeba mít jej, vím že jsi silná,
i když má slova rozplynou se jako prach,
budou k Tobě i přes tu dálku sdílná.

Sdílím s Tebou to tvé bání,
neboj se, objímám Tě v myšlenkách,
abys byla šťastná, to je mé velké přání,
a Tvé oči ztrácely se v radostných pomněnkách.

Třeba se jednou naše cesty
spojí v jednu velkou dálnici,
po které budou běžet lidé se ctí,
tak jako my, přátelství se nebránící…

…a říct Ti, že jsi zářící kometou na indigovém nebi,
je pravdou, bez které by moje prsty neměly cit,
doufám, že Ti to aspoň trochu od strachu uleví,
přiznám se, že Tvůj smutek chci úsměvy opít…

Ale s mírou - všeho dost,
píšu Tobě pro radost.

To, že si Tě opravdu vážím,
to Ty moc dobře víš,
s básní k Tvým vrátkům vyrážím,
ať jsem Ti aspoň trochu blíž.

…a to v téhle chvíli chci strašně moc…


Ty moje máš vždy otevřené.
Autor Tomáš Přidal, 12.07.2011
Přečteno 235x
Tipy 22
Poslední tipující: jitka.svobodova, Jiná, labuť, James Libustka, whiolet, Danga, Kubino 2, páááááááá, Květka Š., Leedram, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

:) pěkné, jak to ta Lee dělá tolik obdivovatelů :)

13.07.2011 14:23:00 | whiolet

Dojalo mě to.. Ani nevíš, jak moc si toho vážím.. Děkuju... Za všechno...
I Ty máš má otevřená, jak jinak :o)

12.07.2011 19:50:00 | Leedram

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí