Starch

Starch

Anotace: hlavni je zbavit se strachu pak muzem pokracovat ve sve zivotni ceste

Strach

Proč před ním se schováváme,
proč daleko od něj utíkáme,
radši před ním nikoho neznáme,
a radši všechny do lži uvádíme.
Jak to že se ho tolik bojíme,
žaludek se nám svírá jen
jen na něj pomyslíme,
a radši do temnoty utíkáme,do noci.
Proč z něho respekt máme
a nikdo se mu nevyhne,
zasáhne i hrdiny z pohádek.
Každý bojuje s tím svým
ale nikdo nedokáže dlouho vzdorovat,
každý mu podlehne ať chce,nechce.
Najednou smrt se nám zdá rájem,
ale i přesto odoláváme a perem
se,se svým osudem.
Chodí s námi ve dne v noci,
a neopustí nás nikdy,
ukazuje nám pouhou realitu,
jen má každý tu svou.
Je to strach co nás nenechá spát
ani jedinkrát ani víckrát
je to hluboká propast,
ze které se nejde dostat
Autor Héďa2, 08.02.2006
Přečteno 260x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí