Ach jo...

Ach jo...

Anotace: ....

Napsala bych o tobě tisíce básní,
splnila bych všechno, co si vysníš.

Dala bych ti veškeré poklady lásky,
hladila tvoje krásné vlásky.

Posbírala bych pro tebe
všechny hvězdičky,
i ty nejvíc maličký.

Šla bych za tebou klidně až na konec světa,
stačila by k tomu jedna jediná tvá věta.


Kdyby nebylo těch krásných očí,
dívají se na mě a země se se mnou točí.


V dobrém i zlém
slunce hřálo by navždy pro nás

jen kdyby nebylo VÁS.


Sním si a všechno v sobě dusím,
sama sebe prosím,
ať už tě radši nevidím
vždyť jí
každičký tvůj pohled závidím.
Autor Niky88, 12.07.2011
Přečteno 344x
Tipy 3
Poslední tipující: tato22, Jiná, Marsinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..to tě musí asi hodně zabíjet..ale dobře to zatím zvládáš :)

18.07.2011 11:12:00 | Jiná

Jo tohle zná asi hodně žen...včetně mně...pěkná báseň..

13.07.2011 16:18:00 | Marsinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí