Příchozí

Příchozí

Anotace: "Look here she comes now..."

Přichází jako mořská pěna
stékající z útesů do moře.
Odchází jako tichá žena
svlékající masku dne na hoře.

Nikdy nebyla a nikdy nebude
sváteční hostinou nočního vlnobití.

Výhled zakrývá písečná stěna
složena z oblak tam nahoře.
A výlet pokrývá srdečná změna
zdaněna pohledem do lóže.

Nikdy nebyla a nikdy nebude
srdeční pustinou pozdního krupobití.

Králové dali svou sílu do věna
žen pro věčnou slávu svých rodů.
A ze Salome stala se odměna
vedoucí skrze čas nebeských schodů.

Nikdy nebyla a nikdy nebude
láskou času ani milenkou vrahů.

Vesmírem prolétla kometa ruměná
se semenem zakázaných plodů.
A základy otřásla proměna
vedená voláním nového osudu.

A ona nikdy nebyla a nikdy nebude
čekat na okraji nedobytých prahů.
Autor Denael, 12.07.2011
Přečteno 231x
Tipy 12
Poslední tipující: fuu, Emmelia, strašidýlko-střapatý, Findë, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Králové dali svou sílu do věna
žen pro věčnou slávu svých rodů.
A ze Salome stala se odměna
vedoucí skrze čas nebeských schodů.

hmm..tak to je krásně napsané ST!

13.07.2011 17:41:00 | xoxoxo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí