Vzpomínám na Tebe..

Vzpomínám na Tebe..

Anotace: po dlouhé době jsem zase něco napsala..jsou to jen pocity,které ve mně zanechalo ztracené přátelství..měla jsem ji ráda a ted je pryč:(

Vzpomínám na Tebe,
co se s Tebou stalo,
proč naše přátelství není natrvalo?
Proč ses mi tak vzdálila?
nejspíš má láska k tobě vše spálila..
Teď už nevídám tě,
po tmavých vlasech nehladím tě..
Ale já už to ani nechci,
prosím věř,že je to pryč
už nebudu chtít víc.

Chci jen zpátky kamarádku,
chci to dát zas do pořádku.
Tak už si prosím najdi čas,
ať je to dobré zas
Nic víc si nepřeju..

Ani nevíš,jak moc tě chci zpátky..
Moci s tebou trávit aspoň pátky
Začít se zase bavit a užívat života,
vědět,že je pryč ta temnota..

Kdyby to mohlo být jako dříve
zažít ještě pěkné,vtipné chvíle..
Autor Soledad, 12.07.2011
Přečteno 351x
Tipy 5
Poslední tipující: Mraveneček, Sýkorka07, CULIKATÁ, Marsinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí