REALITY ŠOU VERSUS REALITA

REALITY ŠOU VERSUS REALITA

Anotace: V televizi s napětím civíme na různé reality šou a boje o "přežití" zatímco ve světě probíhají mnohem silnější i mnohem emotivnější dramata než to, koho vyloučí z vily nebo kdo zas vyletí ze superstár.

Kámo já tě chápu
přesně vím co cejtíš,
dovedu se do tvejch
pocitů vcejtit.

Nevěřím lidem
stejně jako ty,
pro každýho karty
jinak rozdaný.

Co nám teda zbejvá?
Jenom tohle žití!
Musíš jít do toho tvrdě
není jiní zbytí.

Běž do toho hrdě
se vztyčenou hlavou,
všechny další věci
jen okolo plavou.

Žádnej debil z vily
mi bazén nevypustí,
všechny ty sračky
co do tebe hustí.

Umělá realita
syntetický emoce,
války hlad aids
a nakažlivý nemoce.

Pseudorealita
rádoby boj o přežití,
zatím co jinde bojujou
o svý holý bytí.
Autor ZENITZERO666, 13.07.2011
Přečteno 321x
Tipy 6
Poslední tipující: Ružka, ECHO PARAZIT, Doradan, ŠEDIVÁ MYŠ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí