Na černé..

Na černé..

Anotace: .. listině

Vesmír je na černé listině
k bankrotu zbyl jen krůček
marný můj spěch k prapříčině
následkům pryč neutek

chtěl jsem zřít na vlastní oči
kterak všechno vzniká z třesku
pak vývoj na kolotoči
snáz pozbyl hvězdného lesku

auditor na černém papíru
napsal ´off´, plazmatem hoří
kdo nabízí bankrot na míru
musí mít tělo úhoří

bez vázanky a kvádra k pasu
v byznys stylu, se obejít
nahodit joviální grimasu?
- ne, radši slzu uronit

dočasně zmrazit časomíru
řízený bankrot omezí
suverenitu.. černou díru
uhranout k svolné askezi
Autor Petbab, 13.07.2011
Přečteno 244x
Tipy 13
Poslední tipující: PIPSQUEAK, labuť, šuměnka, Mbonita, CULIKATÁ, whiolet, Květka Š.
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

velmi originální
pravda balená do hraní :)

14.07.2011 10:11:00 | šuměnka

a honem urvat co se dá
když se nám svět rozpadá ;)

14.07.2011 02:16:00 | chicacheca

dobře napsané!!!

13.07.2011 17:35:00 | xoxoxo

tolik pravdy...

13.07.2011 14:14:00 | whiolet

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí