nejmilovanějším

nejmilovanějším

Anotace: máte děti?

jede vláček do tunelu
rozsvítí si světýlka
pak zafouká na píšťalku
a předhoní motýlka
..........................
po kolejích jede vláček
do kopce i do zatáček
veze děti z města ven
jedou k vodě za sluncem
.........................
les je plný stromů
město plné domů
řeka zase plná vody
na rozhlednu vedou schody
............................
nechal jsem dopis za oknem
v něm - ježíškovi přání
ráno tam nebyl, vzal si ho
teď pro mě dárky shání
Autor poeta, 20.11.2004
Přečteno 656x
Tipy 2
Poslední tipující: Dreamy
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí