Do daleka

Do daleka

Anotace: Takhle to chodí v mojí hlavě. Po špičkách.

Ve vzdálené dálky,
já vnáším naději svou,
že místo války
nepřátelé v mír nás zvou,
jako malé korálky
putují hvězdy noční oblohou,
svítí jako zápalky,
než navždy splynou s tmou.

A na obzoru v dáli,
úplně na hoře,
tam, kdes zemřel králi,
na noční obloze,
měsíc z povzdálí
sleduje tiché pře,
kterým se smáli
i z nebe andělé.

A ten, kdo nevěří,
ať hledá tichou dál,
a ten, kdo láteří,
místo aby se smál,
byli jsme kdysi tři
a s námi jeden král,
ten, který uvěřil
a proto všechno znal.
Autor Elie, 13.07.2011
Přečteno 432x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí