Srdce

Srdce

Anotace: sen

vytáhl jsem svoje srdce z hrudníku
žábrovitou škvírou
aorta visela jako vlhká šňůra


bylo rozdělené na dvě části
obě jsem si prohlížel
a dával k sobě


pak jsem zahlédl v zrcadle
svůj blednoucí obličej

polekal jsem se
a chtěl jsem srdce vrátit zpátky

ale škvíra kudy jsem ho vyndal
byla najednou příliš


úzká
Autor Krapet, 13.07.2011
Přečteno 269x
Tipy 6
Poslední tipující: ECHO PARAZIT, Fanosh, ilona, James Libustka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí