Ten

Ten

Anotace: Dlouhá pauza, ale stále stejné tužby...

Rozpálím motýlům křídla,
budu zápasit se sněhem,
aby nechal trávu růst.
Budu žádat každou hvězdu na nebi
o odpuštění.
Dál budu se brouzdat v nelibosti čestného pokolení.
Už nedá se dál poznat zdali jsme předurčeni.
Já chci být tím, kdo rozezná, že má ještě cenu žít,
jen tak zbůhdarma život svůj probdít.
Autor Sebastian_13, 08.02.2006
Přečteno 260x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pravda, nadčení vs. touhy, melancholie. Zajímavé...

08.02.2006 15:57:00 | hauskaa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí