Na věčnost

Na věčnost

Anotace: Byla jsem na pohřbu a při poslechu srdceryvných melodií a atmosféry...

Stalo se a už tu není
Poslední rozloučení..
Smutkem a slzy prosycený vzduch
Ticho
Šumění kapesníků jediný vzruch

Tu v rakvi ležící znám
-vlastně znala
Tučný zpívá ..u nebeských bran
a já bych zase řvala

Nechci mokřit kapesník,
který svírám,
ale… Muselo to přijít,
slzy už stírám

Dnes leží tu mrtvá,
studená a znehybnělá
pláču a ani nevím
Jak dlouho jsem ji neviděla?

Myšlenku temnou
našla si ta bytost
Přesto (právě proto) cloumá se mnou
Lítost..
a výčitky...
Autor E.T.Jane, 14.07.2011
Přečteno 307x
Tipy 19
Poslední tipující: To je ONA, Houda, whiolet, hatlapatla, EM EM, hašlerka, NikitaNikaT., Mbonita, vodnař, Květka Š., ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásě podané...smutné...

19.07.2011 21:36:00 | whiolet

:((

14.07.2011 08:55:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí