O nespavosti

O nespavosti

Anotace: ab

Sonet o nespavosti


Až spatříš mne, jak silou zběsilou
bojuji nad ránem s přesilou
bdění, a víš, že už neusnem,
jenom mě za ruku vem

Nevolej žádného lékaře
nech velebníčka na faře
a na chvilinku zataj dech.
Že já tě hlupák neposlech,

když říkalas mi – uber plyn.
Teď jako zlý dar Pandořin
vypuštěn - nejsem k ustání…

Tak prosím o tvou oporu,
než do snů se zase proderu
na další lekce v létání..
Autor trentatre, 14.07.2011
Přečteno 386x
Tipy 3
Poslední tipující: NikitaNikaT., TetaKazi
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zajímavé, nápadité.

14.07.2011 21:39:00 | NikitaNikaT.

Nezvaný host je nespavost...

14.07.2011 09:46:00 | TetaKazi

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí