BOUŘE U RYBNÍKA

BOUŘE U RYBNÍKA

Anotace: Napsaná v rychlosti na čtyři zadaná slova : bouře, seno, noviny, pytel

na slova : seno,bouřka,noviny,pytel

BOUŘKA U RYBNÍKA

Úderem blesku
poměrem dvě ku
flašce vína
před bouří nechráněn
od sexu zachráněn
já tak čistý
a ty nevinna !!

V mokré košili
dva se za ruce chytli
zpoceným senem
spolu běželi
společným jménem
je tma jak v pytli
ty tak čistá
já tak nevinný !!

Se zítřejším ránem
napíší noviny:
"Jen tak tam leželi, na chvíli...
vlastně tam ani nebyli !!"
Autor Houda, 14.07.2011
Přečteno 229x
Tipy 16
Poslední tipující: casla, staranna, Jeněcovevzduchukrásného, Fanosh, hašlerka, zenge, jitka.svobodova, James Libustka, Linzerka, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí