Levná dívka

Levná dívka

Anotace: ...

Nemůžeš nic dělat,
jsi jen loutka v rukou muže.
Je škoda,
že ti nikdo a nic nepomůže.

Sama jsi se rozhodla
a teď už to nelze vzít zpět.
Jen jednu chybu udělala
a teď ti nezbývá nic, než to strpět.

Musíš dělat to, co chtějí.
Ležet a neodporovat.
Musíš splnit vše, co si přejí.
A vždy se usmívat.

Nejsi šťastná,
takhle sis to nepředstavovala.
Možná jsi mrštná,
ale tohle jsi dokonale podělala.

Teď už nejsi sama sebou,
jsi někým jiným.
Teď už nikdo není s tebou,
jen ty jsi někdy s někým cizím.
Autor Taloued, 14.07.2011
Přečteno 315x
Tipy 2
Poslední tipující: Loveless, tato22
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí