na skřipci

na skřipci

Anotace: Taky hodně stará věc. Prostě mládí na skřipci :)

tak na skřipci mezi radostí a bolestí
napjatá
lámu si slova z šumu své krve
splašeným srdcem se snažím
přibít k této hodině naději

ale ona
chytit se nedá
Železnou košili a ve vlasech kvítí
jde bosá sněhem od hoře k hoři
a její pousmání
široké jako pásma hor
daleké jako obzor hluboké jako prázdno
mezi dvěma hřebeny
od noci k noci
od jitra k jitru
taje rychleji než můj dech

tak na skřipci mezi dálkou a dálkou
tak na skřipci mezi životem a životem
tak na skřipci mezi radostí a radostí

slyšíš
Autor Oslice, 14.07.2011
Přečteno 329x
Tipy 21
Poslední tipující: Emmelia, labuť, jvacl, zenge, Mbonita, NikitaNikaT., hašlerka, hanele m., Satha, khantengri, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí