NADĚJE MOŘE

NADĚJE MOŘE

Anotace: ..psáno v horké letní noci na pláži..

Zrnka světel mihotající se po krajině,
plameny ohně hořící po hladině,
za hory zapadlo už slunce,
já rozsvěcuji svíce.

Svíce plné naděje,
lásky, zdraví a štěstí,
však nic se stále neděje,
v horké letní noci.

Sny do písku vkresleny,
leč voda je všechny smyla,
duše jsou jen zmateny
a v srdci opět rýha.
Autor Iwushak..., 14.07.2011
Přečteno 268x
Tipy 5
Poslední tipující: Mbonita, tato22, Neldor, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí