Melancholická

Melancholická

Anotace: ..

Sbírka: Znovuzrození

Miluji tě
sebe nenávidím
Tys vesel jako dítě
já sotva naději vidím

Lapena vlastním stínem
tys mým světlem v temnotách
Marně opíjím se vínem
má duše opět ztroskotá

Má duše narazí na hrany mého strachu
však v srdci si tě uchovám
Mám samu sebe v temném šachu
další lásku do vzpomínek pochovám?
Autor Satha, 14.07.2011
Přečteno 305x
Tipy 4
Poslední tipující: Kamil Princ, Mbonita, Petbab
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí