Tatínek, Táta, Otec, někdy Fotr....

Tatínek, Táta, Otec, někdy Fotr....

Anotace: Nikdy jsem s tebou neměl dobré vztahy ale nečekal jsem, že to zajde až tak daleko... Pro tebe... Mám tě rád - možná ne navenek, ale v srdci ano... A to je nejdůležitější...

Když jsem se narodil, radost jsi měl.
Celé noci jsi mě na rukou vláčel.
První kroky k tobě jsem udělal,
pak jsem si sednul a zase se podělal.

Poprvé na nočník jsem usedl,
možná že ty jsi mě k němu, za ruku dovedl.
Pak už jsem do školky kráčel,
asi s pláčem,
ale ty jsi mi pomohl.

Školák se ze mě záhy stal,
už jsem ti asi někdy lhal.
Za cílem já kráčel jsem přímě,
tebe jsem vydeptával mírně.

Pak na gymplu jsem byl,
ty sice zájem jsi nejevil,
ale já vím,
že můj úspěch, jsi potají oslavil.

Arogantní fakan se ze mě stal,
už jsi se se mnou nezasmál.
Hádky nás prováděli stále častěji.
Řvali jsme na sebe stále drsněji.

Konce to nebere,
možná snažení zabere.

Budu se snažit...
Autor Matty_D, 14.07.2011
Přečteno 383x
Tipy 19
Poslední tipující: angellka, Terror.Angel, Elisha, la loba, tato22, Leedram, Květka Š., ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Kdo tohle napíše, už se snaží..

08.09.2011 20:43:00 | Elisha

Pokud se máte s tátou rádi tak se to jednou vyjasní zkus být upřímnej a na rovinu mu řekni že to samý chceš od něj ale taky si uvědom že být rodič je taky dost náročný...:-)

12.08.2011 18:03:00 | la loba

...aspoň tochu,Matty.

14.07.2011 20:39:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí