Zamyšlení II

Zamyšlení II

Anotace: ...

Dny dřímají tiše
za dveřmi srdce tvého
Sny šustí tiše
v duši tvé
Rozum a láska
jsou základem všeho
co smysl má
na Zemi té
Zloba je blízko
vztek přímo v nás
Jen s pevnou vůlí
tu hráz překonáš
Tak miluj a mysli na vše
z čeho se skládá život tvůj
Pak přijde ta chvíle
kdy pouta ti spadnou ...
TU SVOBODU SI OPATRUJ !!!
Autor Beepat, 20.11.2004
Přečteno 359x
Tipy 1
Poslední tipující: Agniezka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí