Recept na lásku

Recept na lásku

Anotace: Píši spíš samé na zamyšlení a sekce stále nikde...

Srdce si žádá deštník,
tvář a kalamář obelstil větřík.
Co mi to jenom připomíná
a proč se mi to vrací ?
Na Volze burlaci zvrací,
čas se pod prsty ztrácí
a rozum nenavrací.
Z kanálu vylez´ podivný tón,
hodiny tikot, jak zvon
poslouchám do rozednění,
teskním a toužím všechno změnit.
Chci recept na spásu z tvý kuchařky zapomění,
20 dkg hladký mouky
a kilo pochopení...
Autor Mersii, 14.07.2011
Přečteno 278x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí