Pravda

Pravda

Anotace: namotivovala mě neotřelá PRAVDA a LEŽ

prý lež tvůj šat nosí?
žes okradena byla?
však uvědom si
že jen andělé běhaj bosi

tak natáhni dlaň
ať zvednou Tě kolemjdoucí
vzepři se a vstaň
vždyť je to srdcervoucí

čas a pevné nervy
ten její háb servi
buď jak zvěř dravá
jak ta šelma pravá

neb její šat
tvé jméno nosí
a ty
s rukami v blátě
sama nevíš kdo jsi
vždiť nikdo nepozná Tě

opláchní špínu s tvého těla
a sáhni po tom co ti patří
ať lež pozná žes zvítězila
a jí samotnou všichni spatří.
Autor Barci, 15.07.2011
Přečteno 253x
Tipy 5
Poslední tipující: Loveless, carodejka, E.T.Jane
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Lež vládne hoví si luxusu
pravda se válí někde v koutě
je to dnes moderní dle vkusu
pro vlastní názor jiní zavrhnou tě

Moc hezky si to napsal.

21.07.2011 14:08:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí