odpuštění

odpuštění

Anotace: .

o odpuštění prosívám
z hlavou skloněnou k zemi
zlo kolem rozsývám
nenáviděn všemi

sotva jsem zastrčil drápky
a tlapky v studně máčím
podívám se spátky
a ejhle všichni pláčí

skláním hlavu do polštáře s peří
mezi prsty pořád špínu
ublížil jsem těm co mi věří
už cítím svojí vinu

asi mé srdce z kovu
nebo z kamene snad
proč chybuji zas a novu
vždyť já vás mám rád

nevětší dar z nebe
dostal jsem již po třetí
dvě drobátka a tebe
víš co znamenají pro mě děti


neodpustit není hřích
z duší jak černá kočka
slzy až změní v smích
možná se jednou dočkám.
Autor Barci, 15.07.2011
Přečteno 231x
Tipy 4
Poslední tipující: carodejka, E.T.Jane
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Srdečné a upřimné vyznání.))

nevětší dar z nebe
dostal jsem již po třetí
dvě drobátka a tebe
víš co znamenají pro mě děti

Chraň si ten dar, leč na světe nic krásnějšího není.

21.07.2011 14:11:00 | carodejka

Velmi krásná!

15.07.2011 09:06:00 | E.T.Jane

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí