Slyším tě

Slyším tě

Anotace: ***

Z kouřového oparu uprostřed pokoje
slyším tichá slova z cizích rtů :
"Život je experiment, nemá smysl
snažit se stůj co stůj"
Je noc a tma se rozprostírá
do všech koutů téhle mistnosti
Počítač zamrzl
Televize nemá signál
Je to ke zlosti
A tahle slova odnikud
proudí mou vyděšenou myslí
Tma mě obklopuje
Strach tísní
Nevíme vlastně nic
o tom, odkud jsme, kam jdeme
Jen přežíváme, dřeme
A nevíme, proč to tak má být
Snažíme se oči otevřít
Třináctou komnatu otevřít
Ale ať najdeme, co chceme
Důležitější je, v co chceme uvěřit
V co dokážeme uvěřit
Jsou hranice, co překročit nemůžeme
A možná proto jen přežíváme, dřeme
Žijeme a umíráme
A ať se cokoli stane
za hranicemi našeho chápání,
prostě to vymažeme,
zapomeneme,
lžeme
sami sobě i všem kolem nás
Řekni mi znovu, jak je to s životem
Slyším tě
Slyším tvůj hlas
A jsem otevřená všemu, co mi říkáš
Všemu, co chceš a můžeš mi říct
Vždycky jsem věděla, že musí být něco víc,
že tam někde za hranicemi
překročím tyhle čtyři stěny
a dojdu někam dál
Slyším tě, víš to?
Slyším a poslouchám
Autor unstoppable, 15.07.2011
Přečteno 316x
Tipy 9
Poslední tipující: labuť, Petbab, hloubavá, Bambulka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

všechno je jinak, řekl(a) moudrý(á).. jak jinak? zeptal jsem se.. mne se neptej, řekl(a), já jen konstatoval(a)

15.07.2011 08:12:00 | Petbab

...musí být něco víc,
...tam někde za hranicemi
překročím tyhle čtyři stěny
a dojdu někam dál

************
Jsou to hranice v nás,
překroč je - v pravý čas...
/Teeeeeď :-)?/
************

Krásná ...

15.07.2011 06:50:00 | Bambulka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí