Strach v mých očích

Strach v mých očích

Anotace: nejednou páchal jsi pro lásku zločin...

Vidíš? To strach je v mých očích,
nejednou páchal jsi pro lásku zločin...
Mnohokrát doma jsem trnula strachem,
zda dnešní akce nebude krachem...

Ale čas plyne, věci se mění,
vždyť přece doma máš veliké jmění...
Nedělej hlouposti a přistup blíže,
kdo synu odpoví proč dělí vás mříže??

Já nějak smířím se, život tvůj chápu,
jak, ale vysvětlím kde máme tátu??
Proto tě prosím, dnes zůstaň s námi,
zapomeň na to co od nás tě mámí...
Autor Izza, 15.07.2011
Přečteno 221x
Tipy 2
Poslední tipující: tato22
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí