Pruhy pohlednice

Pruhy pohlednice

Anotace: každá je jiná,ale je!

Čas smývá slanou vzpomínku
Na palubě čerstvá svoboda
Chuť zmrzliny dokola

Tvář za černým kloboukem
Smělost schovaná pod trikem
Kouř cigaret přerušen

Věrnost si ráda stoupá na špičky
Fialové barvy jsou precizní
Nesmělost námořníka křehká

Slunce ve vlasech
Veselá múza na rtech
Sladkost na konci dne

Nahé nohy těsně vedle
Pruhy pohlednice pod nitrem
Obtisk záře nad časem

Záhada na fotkách
Houpat se na mořských řasách
Něvědět a nemít strach

Pohledy pod slupku " do mně"
Malé a nezávadné
Autor PrinceznaHeliovýchbalonků, 15.07.2011
Přečteno 321x
Tipy 3
Poslední tipující: James Libustka, její alter ego, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

libi se mi jak spojujes slova..jakoby nesouvisejici..to na me pusobi moc hezky..

24.07.2011 21:08:00 | veronika

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí