HRÁTKY

HRÁTKY

Anotace: ...žádný lechtivý ...:o)

JARO je touha
a LÉTO radost
PODZIM je strach
a ZIMA smíření
To všechno v celku
je života koření
Nehledej pravdu
v kapičkách rosy
Pohlédni do zrcadla
a přiznej si
KDO JSI !
Až se ti bude zdát
Že ta hra je dlouhá
uschovej srdce svý
a nech sovu houkat.
Autor Beepat, 20.11.2004
Přečteno 406x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí