Kde nic není

Kde nic není

Anotace: každý se mění

jsi řeka co teče do nikam
jak chleba se solí co zajídám
jak vánek v horké poušti
to slovo co odpouští

jsi ticho v hlučném davu
větě co nezná slávu
já ale v tobě plavat nedovedu
další vteřina hledá zradu

každý jen hledá co už není
co víc co změní
každý se mění
Kde nic Není....

jsme dálky co víc se ztrácí
a tažní ptáci
už vidí strom co nikdo kácí
a myšlenka se přeplácí
Autor Radek.oslov.Šafárik, 16.07.2011
Přečteno 238x
Tipy 16
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Mbonita, hatlapatla, CULIKATÁ, Linzerka, NikitaNikaT., Tomáš Přidal, Satha, labuť
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zajímavá, zaujala mě...*:)

24.07.2011 12:08:00 | PIPSQUEAK

Je taková, jakou ji vidíš, ty sám, Radku. ST!***

17.07.2011 09:04:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí