Motýl a sluníčko

Motýl a sluníčko

Anotace: Jak je důležitý pitný režim. Další pro Tomáše

Koukalo se sluníčko
jestli motýl maličko
napije se ranní rosy
než tam mouchy strčí nosy.

Nepil motýl ani sodu
brčko ztratil cestou domů.
Chodil motýl celý skleslý
nohy se mu žízní pletly.

A to zlaté sluníčko
spálilo mu celičko
čelo, nos i ramena
dokonce i kolena.
Autor springmaid, 17.07.2011
Přečteno 387x
Tipy 4
Poslední tipující: EM EM, E.T.Jane, myší královna
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Začátek boží, druhá strofa nic moc, konec to pokazil.

17.07.2011 23:10:00 | myší královna

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí