KNIHA ŽIVOTA

KNIHA ŽIVOTA

Anotace: Smrt... život... naděje... osud... Všemu nakopat pr...

Rozbiju pěstí
svůj náhrobní kámen,
Smrt utluču krucifixem
šáteček a ámen.

Smrt je děvka
co se nedá sklátit,
život je kořist
co se musí schvátit.

Naděje je mrcha
co tváří se že má,
nakonec ti nakašle
a nic nevydá.

Osud je poeta
co mizerně píše,
každý vlastní knihu
ve své marné pýše.

Kniha života
prchavá a krátká,
poslední list
a do pekel zkratka.
Autor ZENITZERO666, 18.07.2011
Přečteno 256x
Tipy 9
Poslední tipující: ECHO PARAZIT, tato22, Fanosh, Doradan, Ružka, Elyona, E.T.Jane
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí