skléróza,..

skléróza,..

Vsude kolem prázdné láhve,
pár opilců usíná,
její ruka po mě šáhne,
vytáhne mi šulina.

Hele holka brzdi trochu,
jak se vlastně jmenuješ?
Zklidni hormon tvrdej hochu.
Dělej to cos dělal včera,jestli si pamatuješ.
Autor Richard Mamrdson, 18.07.2011
Přečteno 272x
Tipy 2
Poslední tipující: Fanosh, ECHO PARAZIT
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

No to je teda ostuda,že si to nepamatuje.

18.07.2011 18:58:00 | ECHO PARAZIT

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí