,.

,.

Prdelka za barem,
poslala depeši.
Copak s tím perem,
Budeš můj panoši?

To neví se,
hvězd se jen zeptej,
snad už Ti napovím
holčino šeptej.

Už to víš,
již moudrou ses stala,
jedna noc semnou,
Tvá duše se pak s ďáblem prala.
Autor Richard Mamrdson, 18.07.2011
Přečteno 231x
Tipy 1
Poslední tipující: Fanosh
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí