..lhostejnost..

..lhostejnost..

Anotace: koment k úžasné básni od labutě / takové filozofování, nic více - nic méně

Lhostejnost

myslím, má jeden klad

- dává tu možnost "uvědomění si"

*
že člověk pouhý host

co měl by uvnitř zrát

a že i příležitost podivné má rysy

*
jít cestou další, jinakou

když podrážka se ochodí

na jedné podlaze světnice bytí

*
a hrát si dále na "jako"

se v běhu času nehodí

Lhostejnost - to je příležitost k využití...
Autor šuměnka, 18.07.2011
Přečteno 413x
Tipy 29
Poslední tipující: jvacl, Špáďa, Dračičák, zenge, hloubavá, tato22, labuť, Mbonita, Kars, Květka Š., ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Lhostejnost je také obrana před zraněním duše.

19.07.2011 14:48:00 | hloubavá

lhostejnost je most...k úniku

18.07.2011 22:12:00 | Mbonita

Lhostejnost je pěkná mrška,může způsobit dost zla.

18.07.2011 19:06:00 | Donne

Ty jo,ty si moudrá šumící paní...

18.07.2011 17:59:00 | ECHO PARAZIT

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí