Maluji život

Maluji život

Anotace: ............

dali mi paletu plnou barev
do ruky štětec
a řekli mi maluj
maluj svůj život
od první chvíle
nešetři barvou
vždyť plátna je dost

a tak jsem maloval
střídal jsem barvy
někdy je míchal
ve vrstvách nanášel
čím víc jsem maloval
tím víc jsem chápal
že skrze své tahy
zřím svoji budoucnost

maluji stále
i když třepí se štětec
i když den co den blednou
mé pestré barvy
já maluji stále
jen proto
že chci
chci život svůj žít
neb žít není povinnost

až plátno mé
poslední kapku vsákne
já upustím štětec
i s duhovou paletou
pak zavře se srdce
v němž navěky psáno
že život je dar
a že navěky žít
byla by radost
Autor James Libustka, 18.07.2011
Přečteno 355x
Tipy 31
Poslední tipující: hloubavá, Anita Buchtová, ŠEDIVÁ MYŠ, Antares, zenge, whiolet, Mbonita, labuť, Fanosh, Lorraine, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Moc pěkná, zajímavá!
ST.

22.07.2011 15:56:00 | hloubavá

všechno jsou to jen optimistický kecy

19.07.2011 10:53:00 | whiolet

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí