Jako holubí dům.

Jako holubí dům.

Anotace: volně na známou písní

Znáš ten tmavý dům
kde malá křídla holubí
když vzdávají se snům
kde se láska zasnoubí
koukáš klíčovou dírkou
těm slovům nechceš rozumět
je to jak když škrtneš sirkou
zůstane popel z vět
kdes uviděl krásnou dívku
proč sama šla spát
nehledej myšlenku
ale mít pořád rád
je to dům tvých snů
jo,v zapomnění
bludiště prázdných dnů
co příští chvíli nepromění
chce to věřit příběhům
proč něco jen bloudí
ticho věřícím rýmům
jen smutné Oči Holubí.
Autor Radek.oslov.Šafárik, 18.07.2011
Přečteno 274x
Tipy 13
Poslední tipující: PIPSQUEAK, hatlapatla, ŠEDIVÁ MYŠ, Mbonita, labuť, CULIKATÁ, Tomáš Přidal
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná...*:)

24.07.2011 12:10:00 | PIPSQUEAK

Existoval Fand Klub Jiřího Schelingera.
Jsem rád, že jsem u toho mohl být. (fand je správně)

22.07.2011 18:22:00 | hatlapatla

Moc pěkná, Radku :-))

18.07.2011 20:08:00 | Tomáš Přidal

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí