Bez názvu

Bez názvu

Anotace: anafora i epifora zároveň... (občas jsem i šikovnej ;o)

hřeješ a hýčkáš mě, jak v krbu oheň
hřeješ i pálíš mě, probouzíš oheň
hřeješ mě uvnitř mě, je ze mě oheň
hřát chci a hýčkat Tě, Ty a Tvůj oheň
v mých očích, v Tvém těle...
Autor Dermgen, 08.02.2006
Přečteno 266x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí